CASTELLANO      INGLÉS

ANNA

ESCUDO DEL APELLIDO GUILARTE    ESCUD DEL APELLIDO PIJUÁN - ORIGINARIO DE CATALUNYA Y CANARIAS    ESCUDO DEL APELLIDO PIÑA    ESCUDO DEL APELLIDO TINEO

La meva col·lecció de didals 

Benvinguts a la meva pàgina web

Hola a tothom! Em dic Anna i, com ja us imaginareu, sóc entusiasta del col·leccionisme de didals.

No fa gaire temps que he començat a col·leccionar didals seriosament, tot i que sempre m’han agradat; cada vegada que visitava algun lloc, m’agradava comprar-ne un, ja que trobava que eren un bonic petit gran record que poder conservar, dels llocs que visitava. No va ser fins fa poc, que vaig tenir la pensada de col·leccionar-los!

Cada vegada m’agrada més col·leccionar didals; els meus amics i familiars me’n portaven algun quan anaven de viatge... i poc a poc m’hi vaig aficionar. Tant, que vaig començar a ser jo qui els recordés que me’n portessin, dels seus viatges! Des d’aquesta pàgina vull agrair a tots els que s’han recordat de mi, i a tots amb els que he fet intercanvis, que són molts i amb la majoria dels quals mantinc una bona amistat.

Algú em va dir que Internet era una bona manera de conèixer altres col·leccionistes i així va ser. La meva col·lecció ha crescut molt últimament i darrerament, he decidit que volia que tothom la pogués veure, per això he creat aquesta pàgina web, on tots podreu veure-la, establir intercanvis amb mi o per a que pugueu fer intercanvis entre vosaltres. Per això he creat la secció Coleccionistas.

Espero que us agradi la web. Si voleu fer qualsevol comentari o suggeriment, només m’heu d’escriure a la direcció de més avall.

Salutacions, ANNA

                                       

   

 

        

DEDAL CREADO POR JUSTO CANALES, DE TALAVERA DE LA REINA                                                  DEDAL CREADO POR JUSTO CANALES, DE TALAVERA DE LA REINA

  

  

Frases célebres

"No hi ha camins per a la Pau, la Pau és el camí " (Gandhi)

"Dona'm un punt de suport i mouré el món" (Arquímedes)

 

Escriu un comentari. Gracias!!!! 

tipianna@hotmail.com

 

      

Pàgina web iniciada el 15/10/2003

Fins avui són: 3.850 didals 21 -06-2024

Per sapiguer el temps a Espanya, Catalunya, Barcelona i al Món

fes clic en el Sol                                            

ANNA FLOR      ANNA -  FLORES      ANNA - ROSAS

Molts Bonics Didals enviats per Covaro, de Gijón. Moltes gràcies

DEDAL DE ORO Y PLATA DE LEY (REGALO DE COVARO, DE GIJÓN)   DEDAL DE ORO DE LEY (REGALO DE COVARO, DE GIJÓN)   DEDAL DE ORO DE LEY (REGALO DE COVARO, DE GIJÓN)   DEDAL DE ORO Y PLATA DE LEY (REGALO DE COVARO, DE GIJÓN)

Regalo de Lourdes

 "YO AMO A LOS DEDALES" ENVIADO POR LOURDES, DE VALENCIA

Regalo de Sandra de Uruguay

Regalo de Esperanza

Dedal del Primer Aniversario 2016-2017

DEDAL DEL PRIMER ANIVERSARIO DE "DEDALES Y MAS"

Ets el visitant número: des de gener de 2006

 

        

(12+8)

 

 

IR A LA PÁGINA DE LÁPICES DE ANNA